torstai 11. helmikuuta 2010

Puoli vuotta

Tänään Iidalle tulee maagiset 6 kk täyteen. Tyttö nukkuu jälleen päiväunia, joten äidillä onkin aikaa kirjoitella tänne. Eilen ja tänään on kovasti heiluteltu helistimiä ja kaikkea, joka kilisee ja kolisee. Menee jo niin rytmikkäästi, että sen täytyy olla tavoiteltua eikä vain vahinkoa. Katselin eilen kuvia elo- ja syyskuulta ja mietin, kuinka pieni Iida olikaan silloin ja kuinka valtavaa on kehitys ollut tähän mennessä. Kun vain muistaisi aina elää tässä hetkessä hänen kanssaan eikä haaveilla seuraavasta kehitysvaiheesta.

Tällä hetkellä parasta on yhdessä höpsöttäminen ja nauraminen. Vatsaan puhaltelu sekä kylkien ja jalkapohjien kutittelu saa aikaiseksi kihertelyä ja nauruun tikahtumista. Tänään on taas vauvajumppa, jossa saamme hyppiä ja lennellä isossa tilassa ja mikäs sen mukavampaa.

Tältä meillä näytti muuten pari viikkoa sitten, kun palasin kotiin. Koirat olivat hieman pitäneet hauskaa ja levittäneet eteiseen jääneen kompostisangon ympäriinsä. Kyllä oli jo huumori koetuksella, mutta en voinut muuta kuin nauraa. Mitähän vielä nämä meidän "aikuiset" (ainakin iältään) koirat keksivätkään. Siinä menikin sitten siivoillessa seuraavat pari tuntia, kun paikat oli tutkittu myös kaikissa muissa alakerran huoneissa.


Kuten eilen kirjoittelinkin, lisäsin sivupalkkiin itselleni tiedoksi langankulutuksen ja hiihdettyjen kilometrien seurannan. Ja tästä alkaa tehtyjen töiden muistiin merkitseminen.

Iidalle valmistuivat uudet tumput, jotta vanhat saadaan välillä pesuun, ja pieni tyttö sai tietenkin vaaleanpunaiset sukat lahjaksi. Näiden lisäksi matkalla Afrikkaan on jo viime vuoden puolella aloitettu nuttu keskosille.

Lanka: Lanett 20 g
Puikot: 2.75
Ohje: Novita 2/2003


Lanka: Lanett 22 g
Puikot: 2.75
Ohje: täältä, tehty myös Iidalle samalla hyväksi todetulla mallilla.

1 kommentti:

  1. Mahtavia ilmeitä! Äkkiä se aika menee, lapsistahan sen huomaa.. Onnea vaan puolivuotiaalle!

    VastaaPoista