lauantai 5. syyskuuta 2009

Aikainen herätys

Lauantain kunniaksi päätettiin tytön kanssa antaa isin nukkua rauhassa pidempään ja tulimme jo seitsemän jälkeen alakertaan aamupalalle. Meillä siis nukutaan normaalisti tytön kanssa kymmeneen, mutta nyt on selvästi menossa rytmin muutos tästä. Tyttö on saatu nukkumaan kahtena iltana jo ennen kymmentä puolenyön sijaan. Tämän seurauksena onkin sitten aamulla herätty huomattavasti aikaisemmin. 

Saimme lainaan sitterin ja tyttö onkin siinä nyt muutaman kerran istuskellut. Näin aamusta tuntuu ainakin hetken aikaa viihtyvän, niin äiti saa syötyä aamupalan kaksi kättä vapaana. Kätevää :)
Mukana seurailevat tietenkin perheen karvaturrit Ella ja Ronja. Ella kokeili ensimmäisen kerran "lelullaan" köydenpätkällä lähtisikö tyttö jo leikkiin mukaan ja nosti lelun syliin ja jäi odottamaan. Eipä vielä tämä onnistunut, mutta yllättävän pienenä lapset osaavat tipauttaa syliin tuodun esineen ja siitähän Ellan riemu syntyy ja samalla loputon leikki.


Banaanikärpäslauma on vallannut keittiömme. Omenasoseen teosta syntyneistä roskista syntyi uusia sukupolvia parissa tunnissa ja nyt niistä on sitten yritetty päästä eroon. Keittiöstä on siivottu kaikki ruoka ja bioroskista kiikutetaan kompostiin pari kertaa päivässä. Toivottavasti suurin osa saadaan tällä katoamaan. Ainahan niitä joitakin on tähän aikaan vuodesta, mutta ei onneksi näin paljoa.

Nyt pitää lähteä siivoilemaan, kun tyttö nukahti ja tänään ja huomenna on vieraita tulossa.

Aurinkoista syyspäivää!

2 kommenttia:

  1. Kokeillaan onnistuuko kommentin jättäminen täältä.

    VastaaPoista
  2. Hyvä, että huomasit pienen ilmoitukseni! kokeillaan nyt onnistuuko! Aivan ihana söpöliini tuo teidän tyttö. Arvaa vaan etsinkö sivujasi tovin, sain vihjeeksi vain: kai siinä joku koirien nimet oli..hyvä äiti! No, nyt pääsen seurailemaan enemmäkin teidän touhujanne!

    VastaaPoista