keskiviikko 23. syyskuuta 2009

Muskaria

Tänään menemme ensimmäistä kertaa muskariin tytön kanssa. Pitää selvästi kehittää jotain tekemistä viikoille, jotta ne eivät soljuisi samanlaisina läpi sormien. Tyttö nukkuu taas ja pitäisi mennä suihkussa käymään, kun on kerrankin hyvin siihen aikaa, mutta tulin tänne kirjoittelemaan ja lukemaan muiden blogeja.

Imetyspaitojen hinnat ovat kauhistuttaneet ja päädyinkin viime viikolla ostamaan trikoota omien ompeluun. Pohjamallin otin vanhasta käsityölehdestä ja lähdin siitä muuttamaan. Ensimmäisen sain jo ommeltua ja ainakin ensimmäisellä sovituksella olin todella tyytyväinen. Laitoin paidan vain pesuun, joten en saa siitä vielä kuvia. Sen sijaan laitan tähän kuvat ostamistani kankaista. Paita on ommeltu turkoosista kankaasta ja sille tuli hintaa vain 4 euroa :) Ompeluunkaan ei mennyt aikaa kuin muutama tunti.
Tänään pitäisi ehtiä vielä ompelemaan keittiön verhoja, jos tyttö suostuu nukkumaan sen aikaa. Nukkuminen on kyllä ollut viime aikoina todella epäsäännöllistä näin päivällä. Maanantaina ei nukuttu oikein ollenkaan, eilen sitten otettiin kunnon unet yhdestä puoli viiteen ja tänään sitten nukahdettiin jo puoli 12. Päivän tekemisiä on ollut vaikea suunnitella, mutta ehkäpä sitä pitäisi hieman rentoutua ja tehdä mitä ehtii. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti