maanantai 21. syyskuuta 2009

Kuvia...

Tässä vielä kuvia eiliseltä.

Pääsin haravoimaan pihaa, mutta totesin, että kompostille pitää tehdä jotain ennen tämän syksyn lehtien kasaamista sinne. Onneksi makuuhuoneen remontoinnista oli tullut lautaa, jota mies sitten pätki sopivan mittaisiksi paloiksi ja lupaili tänään koota kaksi osaisen kompostin. Eiköhän siihen sitten kelpaa kasata uusia lehtiä, joita isosta puista tulee melkoisesti.


Tässä vielä kuva tuolista, jota lähdin verhoilemaan. Istuinosa menee kokonaan joustimia myöten uusiksi, mutta selkänoja oli sen verran hyvässä kunnossa, että siihen tulee näillä tietoa pelkästään uusi verhoilu. 

Lopuksi vielä muutama kuva tytöstä viime viikolta. Posket ovat oikein kunnolla pyöristyneet. alkuviikosta oli niin vilpoista keliä, että piti pukea "punahilkka-asu" päälle. Nyt hymyillään jo kunnolla, mutta en ole vieläkään saanut sitä ikuistettua kameralla. Hymyt ovat vielä niin kovin säästeltyjä. Samalla ääntely on muuttunut ja valikoima laajentunut, milloin muristaan ja sitten taas leperrellään.


Joulu alkaa jo kummittelemaan mielessä ja olenkin valmistellut jo ensimmäisiä lahjoja ja miettinyt valmiiksi, mitä kivaa ja pientä tekisin. Kovasti tuntuu tänä vuonna olevan tehtyjen lahjojen vuoro ja pitääkin nyt sitten katsoa, kuinka aika riittää kaikkeen. Ainakin ensimmäinen lahja on nyt puikoilla, joten aikaa pitäisi vielä olla.

2 kommenttia:

  1. Upeat posket! Taitaa maito maistua tyllerölle!

    VastaaPoista
  2. Hei!

    Maito kyllä maistuu ja tuntuisi riittävän vielä muillekin. Saa nähdä paljonko ollaan kasvettu, kun lokakuussa päästään kuukauden tauon jälkeen neuvolaan. Pituuttakin on tainnut tulla, sillä osa 56 kokoisista vaatteista on jäänyt nyt pieneksi.

    VastaaPoista