torstai 6. kesäkuuta 2013

Kuumailmapalloja ja raitoja

Edelleen jatketaan vanhojen eli viime kesänä hankittujen kankaiden käyttämistä yhdistämällä niihin uudempia. Kuumailmapallot saapuivat siis jo viime kesänä, mutta jäivät odottelemaan tätä kesää. Ja kuin sattumalta kangaspinossa ollessaan ottivat mukaansa samoilla väreillä olevan raitakankaan. Kuumailmapallot ovat varmaankin pehmeintä kangasta, mitä olen koskaan saanut käsiini, ihanaa.

Innostuin ihan viime metreillä kokeilemaan Helmille bodyn ompelemista ja siitähän tuli oikein kiva käytettävä. Viime metrit sen vuoksi, että Helmi käyttää jo 86 cm vaatteita ja bodyt ovat jäämässä taka-alalle pottailun vuoksi. Molemmat vaatteet OB 3/2013.
Iidan paidan kaavana OB Young Designer's ja housut lyhennetty OB Saimeista. Paita istuu hyvin päälle, mutta housuja olisi pitänyt lyhentää vielä lisää. Näyttävätkin nyt enemmän yöhousuilta kuin kesäcapreilta.Helmi pitää kaikista eläimistä, mutta suosikki on oma koira Lenni, jolla painoa kolminkertaisesti Helmiin verrattuna. Villi ja vilkas Lenni jaksaa odottaa aina sen aikaa, kunnes Helmi on saanut siliteltyä ja sen jälkeen nuolastaan nopeasti ja poistutaan paikalta. Tänäänkin puistossa Helmin piti päästä kesken kaiken silittelemään omaa "koiaa" ja sieltä palattiin niin tyytyväisenä. Olisikohan tässä meille oma Junior Handler :)

2 kommenttia:

  1. Ihana Helmi ja haikeaa varmasti, että bodynkäyttäjä siirtyy pottailemaan. Toisaalta helpotus sekin. Minun ongelma on tehdä kerralla passeleita vaatteita. Shortsitkin ovat yleensä housumittaa, joten samaistun niin kommenttiisi, että enemmänkin olisi saanut lyhentää. Ihanat vaatteet ja kuosien värit ovat just eikä melkein.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Taidanpa jättää nämä housut tämän pituisiksi ja siirtää syksyllä yökäyttöön :D Mittanauhan käyttämisestä voisi kaiketi olla hyötyä tähän ongelmaan, mutta kukas sitä nyt käyttää, kun vaatteiden kohde nukkuu juuri silloin kun pitäisi ommella.

    VastaaPoista