maanantai 4. tammikuuta 2010

Varpaat

Uusi vuosi ja uudet kujeet. Iida löysi uuden vuoden päivänä varpaansa ja niitä on ihmetelty siitä saakka aina niiden ollessa paljaana. Ensin jalkaa venytettiin kohti suuta siinä kuitenkaan onnistumatta, mutta nyt varpaat ovat hienosti suussa.


Kelit ovat niin kylmiä, ettei ulkoilusta ole tahtonut tulla mitään. Tänään onneksi päästiin kärryttelemään ja tehtiinkin samantien kahden tunnin lenkki Ellan kanssa. Lenkkeilyreitit ovat nyt hieman vähissä, kun lenkkipoluilla on ladut ja lähistön tienvierustoilla on lähes olemattomat kävelytiet, joita asukkaat pitävät jos pitävät auki. Tänäänkin päädyin lopulta puoliksi tien puolelle, kun vaunut eivät enää millään liikkuneet muuten eteenpäin. Kaiken huipuksi kapealla tiellä osui vielä bussikin meitä ohittamaan. Onneksi ei tullut vastaan muita.

Meillä on siirrytty käyttämään lähes yksinomaan kestovaippoja viime kuukausina. Bonuksena ovat ihanat kuosit vaipoissa, joista ylemmässä kuvassa käytettynä ostettu ja tässä alla ihanat Iidalle tilaustyönä ostetut villapöksyt. Tuosta sivupalkista löytyy linkki tekijän sivuille.


On ollut ihana löytää kaikkea vanhaa itselläkin ollutta vauva tarviketta Iidan käyttöön. Alla on esimerkiksi vuoden -77 äitiyspakkauksen makuupussi. Lisäksi löytyi vielä Jukka tuotteen tai Brion kulkushelistin, joka oli kiertänyt useamman lapsen ilona päätyen nyt taas meille käyttöön. Pitää muistaa itsekin tallettaa ihanimmat vaatteet ja tuotteet Iidalle myöhemmin ihailtavaksi.


Hyvää viikon alkua!

1 kommentti:

  1. Ihania vauvakuvia koko blogi täynnä! On vauvat vaan niin suloisia!

    VastaaPoista