perjantai 21. elokuuta 2009

Normaalia arkea

Saimme tänään ihanan laulukirjan lahjaksi. Kiitokset Johannalle! Olinkin jo ehtinyt miettiä laulukirjan ostamista tai kirjastosta lainaamista, koska laulujen sanat ovat olleet kokonaan hukassa. Monta tuttua laulua löytyy kirjasta ja paljon uusia tuttavuuksia. Onneksi mukana on samat laulut cd:llä, jotta uusiin lauluihin tutustuminen käy helpommin.

Kirjan lisäksi tyttö on saanut monta ihanaa lahjaa; nalleja, pupuja ja vaatteita. Kiitokset kaikille ihanista muistamisista.

Tällä kertaa kamera on saanut olla rauhassa ja uusia kuvia ei ole tullut otettua. Eilen ja tänään olemme opetelleet kantoliinan käyttöä ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Ilmeisesti myös tyttö on tyytyväinen oloonsa, koska on joka kerta nukahtanut siihen. Elämä vauvan kanssa on osoittautunut melkoisen "märäksi". Pyykkiä syntyy ja pyykkikone on pyörinyt. Onneksi pyykkiä on voinut taas muutaman päivän kuivattaa ulkona. 

Kestovaippakokeilua pitäisi viedä taas eteenpäin. Olen ostanut muutaman jo valmiiksi, mutta ovat vielä liian isoja. Myös vaippojen ompelu itse houkuttaisi, kunhan löytäisi sopivan kaavan ja hetken ommella. Puikoilla on odottamassa villahousut, jotka jäivät kesken, kun en osannut arvioida niiden kokoa ennen tytön syntymää. Pitäisi jatkaa niiden kanssa, kunhan saan ensin villasukkaprojektini valmiiksi.

Tyttö nukkuu nyt, joten pitää lähteä vielä siistimän keittiötä, kun saan tehdä sen rauhassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti