tiistai 25. elokuuta 2009

2 viikkoa

Tänään tuli täyteen kaksi viikkoa pienelle neidille. Kävimme tänään myös neuvolassa ja epäilykseni, että painoa on pyöreiden poskien muodossa tullut sai vahvistuksen. Tytöllä on nyt painoa 4105 g eli painoa on tullut viikossa melkein 500 g, HUI. Meillä ollaan selvästi kotona ruoka-aikana ja maitoa riittää. Myös pituutta oli tullut melkein 4 cm lisää ollen nyt 53,4 cm. Tässä muutama kuva kaksi viikkoisesta tytöstä.

Varpaat ja sormet ovat olleet syntymästä asti melkoisen pitkät. Sormet ovat selvästi äidiltä, mutta jalkaterän ja varpaiden pituus on vielä epäselvää. Kaikista pienimmät sukat eivät enää mahdu jalkaan ja uusimmat sukat ovatkin olleet jo kokoa 17/19. 

Tänään valvoimmekin sitten oikein urakalla alkaen klo 11 ja nukkumaan menimme klo 21. Välissä otettiin enimmillään puolen tunnin unet autossa tai rattaissa. Neuvolassa ja kaupassa käynti sekoittivat päivärytmiä kunnolla. Sen seurauksena illalla olemmekin sitten saaneet nauttia nukkuvasta tytöstä ilman iltakitinöitä. Luksusta :)

Blogin kirjoittaminen ja kuvien siirtäminen on osoittautunut haasteelliseksi pienen tytön kanssa. Ainakin iltaisin blogin päivitys ei ole onnistunut moneen päivään, joten pitänee hieman muotoilla uudelleen päivärytmiä ja päivittää ennemmin aamusta tai päivällä unien aikaan. Myös kuvien siirtäminen on vaatinut uuden opettelua ja on ollut melkoisen hidasta. Nyt kuitenkin kuvien koko on saatu sopivaksi ja ne saa siirrettyä blogiin nopeammin.

Alla vielä kuva kimpusta, jonka keskellä istui ihastuttava Bukowski-pupu. Tämän saimme työporukoilta. Kiitokset heille ihanista kukista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti