perjantai 31. toukokuuta 2013

Kevätjuhlia ja -lahjoja


Kevät tuo lapsiperheeseen jälleen uuden haasteen, kun kerhoissa ja muskareissa vietetään kevätjuhlia. Lisäksi muistan mielelläni myös näitä pienten kanssa työtään tehneitä ihania ihmisiä pienellä lahjalla kevään kynnyksellä. 

Muskarissa vietettiin kevätjuhlaa sirkus-teemalla, josta tietenkin ompeleva äiti innostuu erityisesti tämän ihanan Selian raitakankaan johdosta. Kangas suorastaan vaati mukaan aplikointia ja olihan tämä hyvä mahdollisuus päästä jälleen harjoittelemaan sitä taitoa. Kuva valittiin yhdessä Iidan kanssa ja syntyi "Dumbo"-mekko, vaikkein siinä Dumboa olekaan vaan tavallinen sirkusnorsu. Tällä kertaa onnistuivat sekä norsu että mekko yli odotusten ja mikä parasta, pitää käyttäjäkin tästä sirkusmekosta. Valitettavasti meiltä jäi kokonaan muskarin juhlat väliin sairastelun vuoksi, mutta mekko valittiin kerhon juhliin päälle.

Kaava: OB 3/2013 Seesaw-mekko 110 cm
Kangas: Selia
Keväällä näin idean "kukkien" painamisesta kädellä ja jo silloin ajattelin, että tässä hyvä idea kerhotädeille. Viimeisen kerhopäivän lähestyessä olivat kassin kukat vaihtumassa jo oikeisiin kukkiin, kun ompeluaika oli vähissä, mutta vielä viimeisenä iltana ompelin vimmalla näitä valmiiksi. Matkanvarrella suunnitelmiakin yksinkertaistettiin ja taskut jätettiin pois ja korvattiin pienellä hakasella yläreunassa. Kankaat pellavaa ja vuorena isotätini vuosia sitten antamaa ihanaa lakanakangasta.

2 kommenttia:

  1. Oi miten ihana mekko ja upea applikointi. Kasseissa aivan mainioidea, miksi mie en saa koskaan tälläisiä ajatuksia ajoissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Minäkin poimin hyvät ideat vaan talteen ja toteutukseen, nää kädet oli kyllä ihanat.

      Poista