sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sunnuntai on keksipäivä

Meillä on valmistettu keksejä. Perinteisistä dominoista aloitettiin, seuraavaksi haluttiin mansikka ja mustikka täytteisiä dominoita ja lopulta vaihdettiin Doris kekseihin. Nämä eivät onneksi mene huonoksi ennen kesää, joten niitä voinee ostaa myös tulevan leikkimökin kioskista. Idea ja ohje näihin ihanuuksiin löytyy täältä.


Lanka: puuvillaa ja bambua yht. 24 g 

Akuutti pula vaipoista piti paikata näillä seitsemällä pul-taskulla. Iida oli jo tässä vaiheessa päiväkodissa, joten tämän koon vaippoja on aina ollut meillä vähemmän. Kankaat olivat kuitenkin jo kolme vuotta sitten hankittuja, joten oli aikakin saada valmista. Muutamaan vaippaan jäi vielä kankaita, joten niistä pitää vielä tehdä hieman isompia vaippoja.Meille on kotiutunut ihania Disney Animator -nukkeja kaikkiaan kolme, molemmille tytöille omansa ja kolmas sitten äidille vaatteiden valmistukseen ja kavereille lainattavaksi. Vaatteita on syntynyt vasta muutamia, joista tässä ensimmäinen villatakki. Kuvaaja olikin liian innokas ja napit puuttuvat vielä kuvasta.
Lanka: Wool
Ohje: 
 Viimeisenä ihanaiset lumihevosen selässä, vaikka hevosta ei kunnolla erotakaan kuvasta.3 kommenttia:

 1. Meillä dominot on ihan ykkössuosikkeja kekseistä, pitäis kokeilla itsekin tehdä, noihin sais hyvin jämälankojakin tuhottua. Mun kaapista löytyy 5 v sitten ostettuja vaippakankaita :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi keksit oli kyllä tosi hauskoja tehdä. Hauska kuulla, että muillekin jää kankaita laatikkoon :)

   Poista
 2. Onpas kekseliäitä keksejä, aivan mahtavia! Ja aivan mahtava keltainen vaipoissa. Käy blogissani, olen NIIN haastanut sinut <3

  VastaaPoista