tiistai 17. marraskuuta 2009

Hiljaiseloa blogissa

Kylläpäs aika menee hurjaa vauhtia ja tuntuu välillä, ettei kaikkeen tekemiseen repeä. Nyt on taas rutiinit olemiseen ja elämiseen löytyneet, joten eiköhän tähänkin kirjoitteluun aina välillä löydy aikaa.

Iidan neuvola oli viikko sitten ja maaginen 7 kiloa ylitettiin :) Iso tyttö meillä. Pituuttakin oli jo 62 cm, joten vaatteetkin jäävät melkoista vauhtia pieniksi. Tuntuu, että vasta kuukausi sitten otin 62 cm vaatteet käyttöön ja jo nyt osa niistä on jäänyt pieneksi. Nyt on jo osittain siirrytty 68 cm vaatteisiin.

Viikonloppuna riitti touhua, kun äiti kävi ilman Iidaa Käsityömessuilla ja vielä illalla isin kanssa kahdestaan leffassa. Mummo ja Pappa olivat katsomassa sillä aikaa tyttöä. Kyllä oli mukava käydä kodin ulkopuolella ja yhtä mukavaa oli palata kotiin tytön luokse.

Iidalla on riittänyt menoa ja meininkiä. Kädet ja jalat liikkuvat niin vauhdikkaasti, että terävää kuvaa on välillä vaikea saada aikaiseksi. Maanantaina esitteli Iida myös äidille liikkumisen iloa kääntymällä kokonaan kyljelleen. Saapas nähdä, milloin käännytään ensimmäistä kertaa mahalleen.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti