sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Viikko kadoksissa

Nopeasti kuluu aika varsinkin tällä viikolla, enkä ole ehtinyt oikein missään välissä kirjoittamaan. Isäni oli auttamassa toisen makuuhuoneen remontoinnissa ja seuraa oli siten joka päivälle. Eilen sitten yhden puhelun aikana iski todellisuus ajankuluun ja tajusin yhden viikon kadonneen kokonaan ennen ristiäisiä. Aikaa on siis jäljellä vain kaksi viikkoa ja kämppä remontin alla ja joka paikka aivan sekaisin.

Sisällä pitäisi siis tehdä vaikka mitä, mutta tyttö on nukkunut todella pinnallisesti ja heräillyt jatkuvasti päiväunilta ja tänään on niin hieno keli, että päätin pyhittää vapaan ajan puutarhan laittamiselle talvikuntoon. Kukkasipuleita pitäisi istuttaa ja callunat vaihtaa kesäkukkien tilalle ruukkuihin. Lisäksi tynnyreissä olevat vedet pitäisi kaataa pois ja luumut kerät puusta.

Viime kesänä aloitin projektin mäntyisen vitriinin valkolakkaamiseksi. Silloin sain irrotettua ovet ja homma jäikin sitten siihen, kun aina tuntui satavan, kun piti mennä hiomaan. Nyt on saatu homma jo loppusuoralle ja lähes kaikki on jo lakattu ja vitriini odottaa nyt vain kasaamista. Alaosaan ajattelin laittaa vielä verhot peittämään sekalaisia tavaroita, mutta saa nähdä, milloin ne saataisiin paikalleen. Laittelen paremmin kuvia, kunhan kaikki on koottuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti