tiistai 13. lokakuuta 2009

Haravointia

Kyllä tuntuu päivät vilahtavan nopeasti eteenpäin. Sunnuntaina meillä kävi vieraita ja kävimme vielä illalla itse kyläilemässä. Eilen pääsin sitten vihdoinkin haravoimaan pihaa, kun mies sai uudet kompostin kehikot valmiiksi ja paikalleen. Ihan hyvä ajoitus, sillä pihamme iso koivu oli juuri pudottanut kaikki lehtensä. Oli mukava käydä haravoimassa ja saada iso alue puhtaaksi. Meillä pitäisi vielä leikata nurmikkokin, kun oli kasvanut niin pitkäksi lehtien alla.

Muutama neuletyökin on tullut valmiiksi, mutta kuvat ovat edelleen kamerassa.  Ohessa Novitan sivuilta kuva valmistuneesta kaulahuivista. Värinä oli kuvasta poiketen ruska. Pitsineuletta oli mukava neuloa ja ajattelin tehdä vielä huiville pariksi kuvan baskerinkin. Toisena valmistui yhdet villavaippahousut merinolangasta Iidalle. Nyt pääsemme niitäkin sitten kunnolla kokeilemaan.


Loppuviikon olemmekin reissussa ensin pääkaupunkiseudulla ja sitten menemme mökille ja pääsen vihdoinkin sienimetsään koirien kanssa. Toivottavasti kaikkia suppilovahveroita ei ole vielä kerätty.


Oikein hyvää loppuviikkoa ja kirpeän aurinkoisia syyspäiviä!

2 kommenttia:

  1. Olisi todella kiva tulla tapaamaan mökille,mutta töitä tiedossa. Katsotaan mitä keksitään! Monelta lähdette sunnuntaina? Silloin voisi olla ainoa mahdollisuus (iltapäivällä)

    VastaaPoista
  2. Töissähän minä. Täytyy yrittää toiste!

    VastaaPoista