perjantai 18. kesäkuuta 2010

Töihin paluu

Niin sitä vain vuosi vierähti ja tuli aika palata töihin. Kaksi viikkoa on vierähtänyt ja arki tuntuu pyörivän nyt normaaliin tapaan. Iida viettää nyt kesän kotona isänsä kanssa ja sitten elokuun alusta koittaa aika mennä päiväkotiin, jossa onkin käyty jo tutustumassa ja leikkimässä pihalla.


Italian reissu meni hyvin. Lämmintä riitti jopa hieman liikaakin. Meillä oli vuokrattuna auto ja sillä liikuttiin paljon. Iidakin viihtyi, kunhan riittävän usein pysähdyttiin pitämään taukoja. Ruokailukin sujui ihan hyvin, kun välipalaksi sai tuoreita hedelmiä ja ensimmäistä kertaa jäätelöäkin. Lopulta Iida söi lopun jäätelön ja töttörön itse ja sotku oli melkoinen.


Neuvolassakin käytiin reissun jälkeen ja pituutta oli tullut pari senttiä ollen nyt 73 cm ja painoa oli 9125 g. Nyt huomaa hyvin liikkumisen lisääntymisen, kun paino on lähes sama kuin neljä kuukautta sitten. Posket ovat kaventuneet kovasti, mutta onneksi kaikki pyöreys ei ole kadonnut.

Nuorena on kaikki harrastukset aloitettava ja niinpä Iida kävikin sitten "hevostelemassa" ensimmäisen kerran tiistaina. Ja olihan sitä hevosen selkäänkin päästä, kuten kuvasta näkyy. Eikä siinä vielä kaikki, sillä Iida kävi myös pienellä shetlanninponilla talutettavana tietenkin äidin tukemana. Intoa riitti niin paljon, että jalat heiluivat koko ajan ja poni tulkitsi tilanteen raviin siirtymiseksi.

Pyöräilykausikin avattiin eilen torstaina koko perheen voimin. Iida istui tyytyväisenä, kunhan pyörä liikkui eteenpäin ja nukahti tietenkin paluumatkalla. Kuvat jäivät ottamatta, kun miehen pyörästä meni kesken matkan ketjut ja loppumatka taittuikin sitten "potkupyörällä".

1 kommentti:

  1. Blogini on vaihtanut nimeä ja osoitetta! Uudistunut blogi löytyy nimellä sinullebykatja.blogspot.com

    VastaaPoista