lauantai 29. toukokuuta 2010

Pitkästä aikaa

Kevään tultua on sitten jäänyt kokonaan kirjoittelu. Vapaat hetket menevät puutarhassa kädet mullassa. Viimeisimpänä sain kolme kassillista perennoja, joita olenkin istuttanut penkkeihin. Yksi uusikin piti tehdä, jotta sain kaikki mahtumaan. Kiitokset niistä Mirkulle :)

Hieman jo tuntui siltä, että Iida ei lähde ollenkaan liikkeelle. Toisaalta olin siitä iloinen, koska ei tarvinnut koko ajan katsoa perään. Nyt on sitten parin viikon aikana muutosta ollut kerralla paljon. Ensin lähdettiin ryömimään eteenpäin ja sitten yllättäen päästiinkin jo istumaan itse. Viikko sitten Iida otti ensimmäiset haparoivat konttausaskeleet eteenpäin. Tällä viikolla noustiin jo ensimmäisen kerran itse seisomaan tukea vasten ja istutaan polvillaan tai miten jalat nyt sattuvatkin olemaan :)

Muutos on ollut hurjan nopeaa ja ihanaa. Parasta on ollut, kun Iida konttaa nyt perässäni ja halutessaan syliin takertuu lahkeisiin.

Meillä on edessä reissu Italiaan ja sitten koittaa minun töihin paluu. Vaihdamme rooleja, kun Iida jää isänsä kanssa kotiin. Muutama viikko lomaa tiedossa kesällä onneksi minullekin.

Kuvat ovat nyt kamerassa, joten niitä myöhemmin. Kohta alkaa euroviisujen pisteiden lasku. Saapas nähdä kuka voittaa. Itse tykkäsin Saksan kappaleesta, mutta eipä taida olla voittaja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti