lauantai 10. lokakuuta 2009

Ostoskrapula

Viikolla tuli käytyä kaupungilla ostoksilla Hulluilla päivillä ja samalla kiertelin muutenkin kaupungilla katselemassa Iidalle vaatteita. Mukaan tarttui kuvan paita ja liivi, toinen paita, sukkikset, body ja talvihaalari. Pelkät vaatteet eivät riittäneet vaan innostuin ostamaan vielä kirjoja, joita olin jo aikaisemminkin etsinyt ja katsellut. Tänään sitten kävin vielä täällä lammasmarkkinoilla, sillä halusin Iidalle talvea varten lampaantaljan ja joululahjoihin tarvitsin hahtuvaa ja lankaa.  Talja oli aivan ihana suomenlampaan pitkäkarvainen ja tummanruskea eli juuri sellainen, jota etsinkin.

Kaiken tämän johdosta iski sitten ostoskrapula ja taidankin laittaa itselleni ostoskiellon loppukuuksi. Elikkä normaaleja ostoksia, kuten ruokaa, saa tehdä ja jos jotain käyttötavaraa oikeasti tarvitaan, mutta vaatteita yms ei nyt sitten enää tämän kuun aikana osteta.Näin meillä vietetään iltapäivää lattialle majoittuneena. Mukana myöskin karvaiset kaverit, joista kuvassa Ronja. Aina siinäkään ei viihdytä, joten silloin auttaa Anna tai Laila cd:n muodossa. 
Tässä hieman kuvankäsittely kokeiluja Iidasta.


2 kommenttia:

  1. Kokemuksesta voin sanoa, että ostoskielto tulee olemaan todella vaikeaa...
    nimim. muutaman kerran ollut ostoslakossa, siinä kuitenkaan onnistumatta.

    VastaaPoista
  2. Saas nähdä miten onnistun. Kokeillaan ainakin. Yhtään ei varmasti auta, että tänne viereen avataan Kodin1 loppukuusta ja eiköhän siellä ole silloin jo joulutavarat, joita tekee kovasti mieli ostaa :)

    VastaaPoista